Kerst en oudjaar traiteur

Kerst en oudjaar traiteur

te bestellen via email info@bagientje.be
of telefonisch 050/331120

Amuses voor bij uw aperitief

Bruschetta pomodore (2p)€ 5,00

Warm Sneukelbordje ( 2p/4p) € 12.00/ € 22,00
(Gegrilde witte pens/ gegrilde bloedworst / gelakte ribbetjes/ buikspek)

Light smoked zalm, mayo van mierikswortel, komkommersurprise (2p) € 6,00

Voorgerechten

Sint-Jacobsvruchten, jus van rivierkreeftjes, soepje van venkel € 14,50

Gegrilde langoustines, citroenthym € 13,50

Terrine van Ganzelever, uienconfituur € 15,50

Vissoep ’t Bagientje met Verse Noordzeevis € 9,50

Hoofdgerechten

Stoofpot van Hert, cassoulet van warme groenten, rösti aardappelen € 22,50

Kalfsblanquette Royal (kalfsstongen, kalfszwezerikken) € 19,50

Grietfilet “Fine Champagne” met jonge spinazie, pommes duchesses € 23,00

Desserts

Chocolademousse € 3,00

Panna cotta met vers fruit € 5,00

 

Reserveer een kamer

Reserveer een tafel

Openingsuren

Open vanaf 11u

  • Lunch vanaf 12-14u
  • Tearoom vanaf 14-18u
  • Restaurant van 18-22u30

Maandag & dinsdag gesloten

Lunch & Suggesties

Lunch & Suggesties